Dé ​opleider op het gebied v​an liften, ​beheer en veiligheid - Liftcollege Dé ​opleider op het gebied v​an liften, ​beheer en veiligheid - Liftcollege

Dé ​praktijk gerichte ​specialist v​oor opleidingen op het gebied v​an liften, ​beheer en veiligheid.

Bekijk onze opleidingen
Logo liftcollege

Het Nederlands Liftcollege verzorgt opleidingen op het gebied van liften, liftbeheer en liftveiligheid. De opleidingen worden gegeven op locatie bij de opdrachtgever, bij liftbedrijven of in het Lift-Raadhuis te Rotterdam.
Alle opleiders hebben jarenlange ervaring binnen de vakgebieden waarin zij lesgeven. De opleidingen zijn op niveau, praktijkgericht en direct toepasbaar.

Het Nederlands Liftcollege

Opleidingen

Hierbij een overzicht van de zes opleidingen die op dit moment door het Nederlands Liftcollege worden verzorgd.

Opleidingen

Hierbij een overzicht van de zes opleidingen die op dit moment door het Nederlands Liftcollege worden verzorgd.

Beheren doe je zelf!

Zomaar de opdracht geven kan eigenlijk niet en voor ieder wissewasje een dure adviseur inschakelen zou niet nodig moeten zijn.

Beheren doe je zelf! (HBO)

Gebouwbeheerders worden steeds meer generalisten, terwijl op sommige gebieden specialistische kennis een vereiste blijft.

Bevrijden opgesloten liftpassagiers

Liftpassagiers bevrijden uit een lift die je nog nooit bediend hebt? Het kan, maar gebeurt het ook veilig?

Dak- en Liftveiligheid

Om veilig te kunnen werken aan liften en op daken zijn specifieke instructies noodzakelijk. Deze instructies ontvangt u tijdens deze opleiding.

Van verkopen tot aankoopcoach

Een politiek steekspel waar je van buitenaf invloed op moet zien uit te oefenen. Dit is een aanpak die je gaat leren in deze cursus.

Online Liftboek

Wil je ook gaan werken met het Online Liftboek, wil je snel en eenvoudig beginnen? Dan is de cursus Online Liftboek bijzonder geschikt.